På norsk / In English

E-CO Energi AS
Besøksadresse:
C. J. Hambros plass 2C, Oslo
E-post: energi@e-co.no

Post- og fakturaadresse:
E-CO Energi AS
Postboks 1050 Sentrum
0104 OSLO
Tlf: 24 11 65 00

Kontoradresser

 

E-CO i sosiale medier:

 

Elektromontør - Aurland

E-CO Energi er i en spennende fase med stor aktivitet og mange prosjekter. Til å styrke elektroteamet i vedlikeholdsavdelingen i Aurland, søker vi en engasjert, fleksibel og kompetent medarbeider.


Driftskoordinator / Elkraftingeniør - Hallingdal

E-CO Energis Driftssentral på Gol er en av Norges ledende, og et knutepunkt i landets energiforsyning. Den har et meget kompetent miljø, benytter avanserte systemer og har moderne lokaler og fasiliteter. Sentralen drifter og overvåker 32 kraftstasjoner med til sammen 90 aggregater, samt et betydelig reguleringsområde. Dersom du har lyst til å jobbe med vannkraft og ren energi, og samtidig være med på et vinnerlag, kan dette være jobben for deg. Driftsavdelingen søker nå en dyktig ingeniør som vil inngå i skiftordningen ved driftssentralen.


Åpen søknad

Vi er alltid på utkikk etter å styrke staben med dyktige og interesserte medarbeidere. Her kan du sende inn en generell søknad. Alle som søker blir vurdert og får tilbakemelding.

E-CO Energi er et av Norges ledende energikonsern med datterselskaper og eierandeler i andre energiselskaper. E-CO eier og forvalter kraftverk over hele Sør-Norge og er landets nest største kraftprodusent. Konsernet har eierandeler i Oppland Energi, Vinstra kraftselskap, Opplandskraft og Embretsfosskraftverkene.

Vi har avdelinger i Oslo, Hol, Gol, Aurland og Askim. Arbeidsoppgavene er varierte og interessante og spenner over mange fagfelt. Vi tilbyr konkurransedyktig lønn og gode pensjons- og forsikringsordninger.

Send inn generell søknad og CV på e-post: jobb@e-co.no

Eller per post:
E-CO Energi as
Postboks 1050 Sentrum
0104 Oslo


Hva er en god utdannelse?

http://www.e-co.no/admin/filestore/Totovering-folder.gif

Er det en utdannelse som gir deg tilgang til et interessant arbeidsmarked? Som gjør at du kan spille en viktig rolle i forhold til å løse klimautfordringene? En utdannelse du kan være stolt av?

Velger du en relevant utdannelse, kan du få jobb i en framtidsrettet bransje med mange muligheter – og dessuten bidra til en sunnere klode.

DETTE JOBBER VI MED

Les om noen av dem som har tatt en energifaglig utdannelse og som jobber i E-CO Energi.

Hvordan det er å jobbe i E-CO


 

Se filmer av hvordan det er å jobbe som ingeniør eller fagarbeider i E-CO Energi.